07.05.20 Fremstillingsindustrien Nyheder

BLOG: Industrivirksomheder viser vejen gennem krisen

Fremstillingsindustrien (FFI) sætter i den kommende tid spot på nogle af de mange virksomheder, der tænker nyt i en svær tid. Chef for FFI's sekretariat i DI Jacob Kjeldsen giver sit bud på den kommende - svære - tid i denne blog.

Mange fremstillingsvirksomheder er usikre på omfanget af coronakrisen – både i Danmark og globalt. Det erfarer jeg på daglig basis i dialogen med mange af vores medlemmer i FFI. Dels som leder af vores sekretariat, dels som medlem af DI’s Task Force for hjælpepakker.

Samtidig mærker jeg en stærk vilje til at overkomme krisen, selv for de værst ramte virksomheder, hvilket giver mig grund til en forsigtig optimisme.

Tag nu for eksempel virksomheden Stjernholm A/S. 

Her indså ejerleder Kaj Stjernholm tidligt alvoren af coronakrisens omfang. Det betød, at virksomheden hurtigt indførte nye processer med hyppig og ærlig dialog med virksomhedens vigtigste interessenter, herunder kunder, medarbejdere og banken.

Eller virksomheden Frecon A/Sder på trods af signifikant nedgang i omsætningen i øjeblikket gennemfører en række innovationsworkshops i virksomheden, hvor forventede kundebehov skal omsættes til nye forretningsområder.

 

Læs bloggen

Fremstillingsindustrien sætter i den kommende tid spot på nogle af de mange virksomheder, der tænker nyt i en svær tid. Chef for Fremstillingsindustrien, Jacob Kjeldsen giver sit bud på den kommende - svære - tid i denne blog.

> LÆS HELE BLOG-INDLÆGGET HER.

Skrevet af:

Simone S. Nielsen