Services

Vi ønsker at bidrage til udvikling af virksomhederne i det danske arbejdsmarked, derfor udvikler og fornyer vi løbende vores portefølje af aktiviteter og services.
Aktiviteterne spænder bredt - fra skræddersyede individuelle udviklingsforløb, til vores særlige backstage, gå-hjem-møder og kurser.

Aktuelle services

Rundt på markederne med DI - Dansk Industri

Som en del af FREMSTILLINGSINDUSTRIENS EKSPORT-COMEBACK inviterer vi til en række webinarer, der stiller skarpt på eksport og afsætningsmulighederne ude i verden. Vi afholder en række webinarer, hvor du får indsigt i, hvordan DI’s internationale kontorer kan hjælpe din virksomhed med at få fodfæste og etablere sig ude i verden samt giver en status på markedssituationen i en tid med COVID-19. Læs mere og tilmeld dig webinarerne her.

LYKKE I FREMSTILLINGS- INDUSTRIEN

LYKKE I FREMSTILLINGSINDUSTRIEN er et projekt, hvor Fremstillingsindustrien i samarbejde med Tænketanken Europa sætter fokus på EU og det indre marked i tiden under og efter COVID-19. Virksomhederne er i centrum og. Fremstililngsindustrien har sammen med Lykke Friis været på tur rundt i landet og besøgt udvalgte virksomheder, der fortæller deres oplevelse og udfordringer med eksportsituationen og EU's indre marked den seneste tid. Videoportrætterne indgår som en del af undersøgelsen #GenstartEU. Se videoerne her!

Netværk

Fremstillingsindustrien giver tilskud til en lang række netværk inden for produktivitet, ledelse, innovation og digitalisering mm. Se dem her!

Backstage

Backstage er en særlig eftertragtet aktivitet, hvor medlemmer af Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i Danmark tager på besøg hos en af vores mange medlemsvirksomheder og kommer helt ind i maskinrummet. Læs mere om Backstage og se, hvornår næste arrangement afholdes!

Aktivitetsoverblik

FFI's ambition er at sikre en tæt sammenhæng mellem vores medlemmers behov og de mange services, som DI tilbyder medlemmer inden for vigtige dele af virksomhedsdrift. Derudovover at sikre nem adgang til værdiskabende rådgivning - derfor giver vi vores medlemmer tilskud til en bred vifte af kurser, netværk og arrangementer!

Er du i tvivl, om vi yder tilskud eller har du brug for hjælp til at finde en bestemt aktivitet, er du velkommen til at kontakte os på ffi@di.dk eller 3377 3355.

(OBS - Vær opmærksom på det ikke er alle aktiviteter FFI yder tilskud til)

Find arrangement

Kontakt

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3331
  • Mobil +45 2128 9026
  • E-mail anf@di.dk