14.05.19 ATL Nyheder

Book et kursus

ATL Academy-kurserne er efterspurgte. Nu vil vi gøre det endnu nemmere for dig at komme på det rigtige kursus.

Vi har gjort det nemmere for dig at komme på det rigtige kursus under ATL-Academy.

Hvis du har brug for at lære om for eksempel køre- og hviletid, hvordan du bliver en god leder eller om overenskomsten, går du ind på ATL's hjemmeside og booker et kursus.

Hvis du kan samle 8-10 personer fra virksomheden, kan vi oprette et kursus alene for jer.

Hvis I ikke kan samle nok, kan du skrive dig op som interesseret i et kursus uden at lægge dig fast på tid og sted.

Når der er nok interesserede til at oprette et kursus, udbyder vi det hurtigst muligt. Vi kan se, hvor i landet der er behov. Dermed håber vi at kunne bringe kurserne tættere på dig.  

SÅDAN GØR DU

Hvis der ud for kurset er en markering med "Book et kursus", sender du en mail med kursusnavn og -nummer til atl@di.dk. Husk at angive dit navn, titel og virksomhed.

Når tilstrækkeligt mange har skrevet sig op som interesserede, sender vi dig en mail med tid og sted for det næste kursus. I mailen vil der være et link, hvor du endeligt kan tilmelde dig.

Det er ikke bindende at skrive sig op under "Book et kursus". Vi vil dog bede dig om at melde fra, hvis du ikke længere vil stå som interesseret i et kursus.

Har du spørgsmål til "Book et kursus", kan du altid kontakte ATL. Ring til Sanne Trasborg på tlf. 3377 4724 eller send en mail til atl@di.dk.

Sanne Trasborg

Sekretær

  • Direkte +45 3377 4724
  • Mobil +45 3016 6551
  • E-mail satr@di.dk