14.05.19 ATL Nyheder

Den grænseoverskridende overenskomst

Dette kursus er åbent for tilmelding

I ATL’s sekretariat får vi ofte spørgsmål, der knytter sig til de særlige forhold, der gælder ved grænseoverskridende transport og aftaler om løn og arbejdstid. Deltagelse på kurset her vil hjælpe dig til at forstå reglerne og træffe de rigtige afgørelser. Det kan både betyde besparelser, og at I undgår sager omkring overenskomsten.

På kurset får du en grundig gennemgang af den grænseoverskridende overenskomst, ligesom vi gennemgår relevante cases, eksempler og afgørelser.

Vi ser blandt andet på reglerne for tilsluttende ture, reglerne for korte eksportture og reglerne for afbrydelse af turene.

Der vil også være en grundig gennemgang af de regler, der gælder for medarbejdere, der er ansat til at køre både nationalt og grænseoverskridende.

KURSET HENVENDER SIG TIL: Nye og rutinerede arbejdsledere, HR–medarbejdere og andre administrative medarbejdere, som har brug for en indføring eller opdatering i de grundlæggende regler i overenskomsten.

Ansvarlig for kurset: Henrik Christensen

KURSUS nr. 26 Dette er et ”Book et kursus”. Det betyder, at du allerede nu kan skrive dig op som interesseret i kurset. Send en mail med kursusnavn og -nummer til atl@di.dk. Husk at angive dit navn, titel og virksomhed. Når vi har tilstrækkeligt mange interesserede, sender vi dig en mail med tid og sted for det næste kursus. Læs mere om ”Book et kursus” her.

Kurset er kun for medlemmer af ATL.

Pris: Gratis – Afbud senere end tre hverdage før kurset: Kr. 500

TILMELDING TIL KURSET

Dette kursus er åbent for tilmelding

Gå til tilmelding

Henrik Christensen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4725
  • Mobil +45 2228 8483
  • E-mail hech@di.dk