14.05.19 ATL Nyheder

Virksomhedsoverdragelse

Dette er et ”Book et kursus”

I vognmandsbranchen er der traditionelt mange virksomhedsoverdragelser. Med en tendens til konsolidering i branchen er der endda tegn på, at tallet kan stige. Men hvad er krav og pligter ved en virksomhedsoverdragelse?

Det gennemgår vi på dette kursus, hvor udgangspunktet er virksomhedsoverdragelsesloven, der regulerer området. Og loven gælder ikke kun ved køb og salg af en virksomhed. Den kan også bringes i spil, hvis der overtages medarbejdere i forbindelse med udbud eller udlicitering af opgaver, eller det blot er en afdeling eller en aktivitet, der overdrages.
Alt sammen medfører en række spørgsmål:

- Hvad er lovens definition af en virksomhedsoverdragelse? - Hvad er konsekvenserne af en virksomhedsoverdragelse? - Hvilken overenskomst gælder nu? - Er der særlige aftaler, der skal tages højde for? - Hvad nu med fridage, overarbejdsbetaling eller lignende?

Får man ikke svaret på spørgsmålene i tide, så kan det være dyrt for virksomheden. Overholdelse af loven kan i sidste ende blive afgørende for, om virksomheden gør en god eller dårlig forretning.
Du vil høre nærmere om formålet med virksomhedsoverdragelsen, og hvad I skal være opmærksomme på, både før og efter aftalen, om virksomhedsoverdragelsen er en realitet. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål, som fx kan tage udgangspunkt i den virksomhed, du repræsenterer.
Ansvarlig for kurset: Stine Kenneth Larsen

Underviser: Stine Kenneth Larsen
KURSET HENVENDER SIG TIL: Ledere, personaleansvarlige og andre der medvirker ved opgaver som udlicitering, udbud, outsourcing eller opkøb af virksomheder, uanset om virksomheden er stor eller lille.

KURSUS nr. 20

Dette er et ”Book et kursus”. Det betyder, at du allerede nu kan skrive dig op som interesseret i kurset. Send en mail med kursusnavn og -nummer til atl@di.dk. Husk at angive dit navn, titel og virksomhed. Når vi har tilstrækkeligt mange interesserede, sender vi dig en mail med tid og sted for det næste kursus. Læs mere om ”Book et kursus” her.

Kurset indgår som valgfrit kursus på ATL ACADEMY MASTER

Der bliver serveret kaffe/te, frugt/kage og vand på kurset.
Pris for medlemmer: Gratis – Afbud senere end tre hverdage før kurset: Kr. 500.
Pris for ikke medlemmer: Kr. 1.250 – Ingen refusion ved afbud senere end tre hverdage før kurset.

BOOK KURSET HER

Husk at angive dit navn, titel og virksomhed

Virksomhedsoverdragelse

Stine Kenneth Larsen

Chefkonsulent, advokat

  • Direkte +45 3377 4755
  • Mobil +45 2670 5610
  • E-mail stkl@di.dk