Kursus

Arbejdsmiljø – helt forfra

Er det længe siden, du har været på arbejdsmiljøkursus (det tidligere § 9) eller deltaget i ATL’s kurser om arbejdsmiljø? Ved du, hvordan du skal håndtere et besøg fra Arbejdstilsynet? Og hvad med eventuelle påbud?

Nu kan du få en god opdatering på kurset, hvor du får viden om både den praktiske organisering af arbejdsmiljøarbejdet, om forebyggelse af ulykker og om ”røg, støj og møg”. Vi gennemgår desuden reglerne på området og forholdene omkring psykisk arbejdsmiljø.

På kurset får du også en række praktiske værktøjer med hjem til arbejdet med arbejdsmiljøet i virksomheden.

Dermed er du godt forberedt, hvis Arbejdstilsynet kommer på besøg.

Samtidig vil vi – med udgangspunkt i aktuelle sager og vejledninger fra ”Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros” – sætte generelt fokus på arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden. I den forbindelse er du meget velkommen til at angive særlige ønsker til emner inden for arbejdsmiljø, som du ønsker taget op på kurset, når du tilmelder dig.

Der bliver serveret kaffe/te, frugt/kage og vand på kurset.

KURSET HENVENDER SIG TIL

Arbejdsmiljøorganisationen, HR-medarbejdere og andre medarbejdere, der er ansvarlige for arbejdsmiljøet i virksomheden.

Afbudspolitik

Alle tilmeldinger til arrangementet afmeldes uden omkostninger, når det sker 3 arbejdsdage, før arrangementet afvikles. Sker afmelding mindre end 3 arbejdsdage, før arrangementets afvikles, og/eller en deltager udebliver fra deltagelse, pålægger ATL et gebyr på kr. 500,- ekskl. moms for halvdagskurser og kr. 1000,- ekskl. moms for heldagskurser. Dette uanset årsag til afbuddet. Gebyret dækker vores afholdte omkostninger til forplejning, lokaleleje, administration m.m. Afmelding skal ske skriftligt via mail til atl@di.dk og skal være os i hænde senest kl. 12.00 på dagen for den angivne frist.

Underviser

Susanne Linhart

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 2228 8475
  • Direkte: +45 3377 4847
  • E-mail: sli@di.dk
Natasha Corina Nauth-Misir

Natasha Corina Nauth-Misir

Koordinator, Support Rådgivning

Kontakt Natasha, hvis du har spørgsmål til tilmelding, afbud og andet i forbindelse med kurset

  • Direkte +45 3377 4502
  • Mobil +45 5213 2387
  • E-mail ncnm@di.dk