Arrangement

Morgendagens Transport – kunstig intelligens og fremtidens medarbejdere

Kunstig intelligens og de unge generationers indtog på arbejdsmarkedet er hovedtemaerne den 3. september på Hindsgavl Slot, når ATL inviterer alle medlemmer til generalforsamling og årsdag.

Fremtiden for transportbranchen tages under lup på ATL's kommende generalforsamling og årsdag på Hindsgavl Slot på Fyn. En dag fuld af indlæg, diskussioner og gode muligheder for at netværke med andre aktører inden for transportbranchen.

Under navnet ”Morgendagens Transport – kunstig intelligens og fremtidens medarbejdere”, sætter vi fokus på kunstig intelligens (AI) og de unge generationers indtog på arbejdsmarkedet, der hver især er to faktorer, der i stigende grad ventes at påvirke og udfordre transportbranchen. Gennem dagen vil vi belyse emnerne fra forskellige vinkler.

Fremtiden er nu

Bent Dalager fra KPMG Danmark vil fortælle om, hvordan AI vil forandre transportvirksomheder, mens DI's egen head of AI, Henrik Fabrin, vil komme med konkrete råd om implementering af AI i virksomhederne.

Dagen byder også på en session om de unge generationer på arbejdsmarkedet. Kultursociolog og forfatter Emilia van Hauen vil dele sin viden og indsigt om, hvordan de unge kan være med til at forme fremtiden for transportbranchen.

På årsdagen vil ATL også uddele Transportens Lærepladspris 2024, der vil blive fulgt op med en paneldiskussion om den gode læreplads.

Valg i USA – hvad skal vi forvente?

Las Olsen, cheføkonom i Danske Bank vil senere give et indblik i fremtidens økonomiske udsigter, før Jesper Steinmetz, journalist og udlandskorrespondent på TV2, vil indtage scenen for at sætte fokus på amerikansk politik og det forestående præsidentvalg.

Dagen afsluttes med drinks, networking og middag.


Overnatning

ATL og Hindsgavl Slot har indgået en rabataftale for medlemmer, der ønsker at overnatte i forlængelse af årsdagen. ATL-prisen er kr. 1.325,00 inkl. moms pr. enkeltværelse inkl. morgenmad. For at få del i tilbuddet skal I tage kontakt til Hindsgavl på  hindsgavl@hindsgavl.dk eller ringe på 64418800 senest den 5. august 2024.  Husk at oplyse ordrenummer: #43841 og at du deltager i ATL’s arrangement.

Tillæg for dobbeltværelse er kr. 300,00 inkl. moms. Særlige opgraderinger efter gældende takst oplyses ved henvendelse til Hindsgavl.

Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør

Line Skytte Bjerregaard

Line Skytte Bjerregaard

Forenings- og Personalejuridisk seniorkoordinator