Kursus

Topledermøde i ATL

ATL afholder topledermøde den 12. november 2020!

Til topmødet vil ledere fra vejgodstransportbranchen mødes for at drøfte coronakrisens konsekvenser for branchen. Mødet tilbydes til ATL-medlemmer. 

På mødet vil Ulrik Bie, der er økonomisk redaktør på Berlingske, fortælle om de forskellige scenarier for dansk og international økonomi i lyset af coronakrisen. Tidligere har han været cheføkonom for Institute of International Finance i Washington D.C samt cheføkonom i Nykredit. Han vil give et billede af, hvordan markederne ser ud til at udvikle sig.
En anden oplægsholder er tv-lægen Peter Qvortrup Geisling. Han vil fokusere på, hvad coronakrisen betyder for vores relationer på arbejdspladserne, og hvilke forholdsregler man skal tage for at undgå smitte.

På topmødet vil der også være debat mellem deltagerne og mulighed for at stille spørgsmål. Topmødet varer fra 16.00 til 18.30 – efterfulgt af en middag. Der vil blive serveret kaffe 15.30. 

 

 

Mødet henvender sig til:

Topledelsen i ATL-virksomheder. Der kan af hensyn til pladsforhold og forholdsregler over for covid-19 maksimalt deltage to fra hver virksomhed.

Lars William Wesch

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4831
  • Mobil +45 4061 2007
  • E-mail lwh@di.dk