07.05.19 ATL Nyheder

ATL’s lederuddannelse er populær. Nu udbydes den igen

34 deltagere fra omkring 20 forskellige virksomheder har foreløbig været på ledelseskursus hos ATL. Interessen for kurserne er så stor, at ATL er gået i gang med at planlægge flere kurser, som inden for kort tid vil blive tilbudt medlemmerne.

Lederkurserne er delt op i tre moduler med i alt syv kursusdage.  Man kommer blandt andet rundt om forandringsledelse, tidsstyring, ledelse af teams og den svære samtale. Foreløbig har der været afholdt to kurser, og det er tilsyneladende lykkedes at ramme et behov.

- Vi har fået ualmindeligt gode tilbagemeldinger fra samtlige deltagere. De synes, at de har fået nogle gode værktøjer, som de kan bruge i det daglige arbejde som ledere. Det betyder meget, at undervisningen er tilrettelagt efter de vilkår, der er i transportbranchen, siger en glad Morten Bøjesen, der er konsulent i ATL.

- Deltagerne har fået indsigt i deres egne evner som ledere. De er blevet bedre til at styre deres egen tid - samt have et overblik over de ressourcer, som er til rådighed hos medarbejderne. De er også blevet klædt på til at tage den svære samtale med medarbejdere, siger han.

Morten Bøjesen mener, at det er afgørende, at man som leder bruger sine egne ressourcer rigtig. Og så gælder det om at bringe alle ressourcer på holdet i spil.

Hvis du er interesseret i et af de kommende kurser, kan du kontakte Morten Bøjesen.

Tilmelding til Transportens Lederuddannelse

Hold 3 Hold 4
Morten Arnskov Bøjesen

Morten Arnskov Bøjesen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3954
  • Mobil +45 2980 3522
  • E-mail moab@di.dk