11.06.19 ATL Nyheder

Mød ATL på Folkemødet

Igen i år er ATL med på Folkemødet på Bornholm. Mød os til en snak om branchens fremtid, og vær med når ATL’s direktør Lars William Wesch deltager i paneldebat om ”Vejen til flere kvinder i førersædet”.

Der er lagt op til en spændende eftermiddag denne lørdag, når Job i Transport-kampagnen indtager MeningsMinisteriet under titlen ”Flere kvinder i førersædet”. Med Annette Heick som moderator sættes der fokus på kvinder i transportbranchen, og hvad der kan gøres for at få flere ind i førerhuset.

Dagen kommer godt fra start, når direktører Peter Flensted, Viggo Petersens Eftf., Lars Saltoft Kristoffersen, DSV Transport og Bente Hansen, JH Transport & Logistics A/S, konkurrerer i at lave den bedste pitch, der skal få de kvindelige chauffører over i transportbranchen.

Hør også om Lene Holst Høgh Engkvists erfaring som kvindelig godschauffør hos Viggo Petersens Eftf., og bliv klogere på myter og stereotyper om kvinder i ”mandefag” med seniorforsker hos VIVE, Mona Larsen.

Få også svar på, hvordan transportbranchen kan hverve flere kvinder, når repræsentanter fra branchen, herunder branchedirektør for ATL Lars William Wesch og direktør i Meldgaard A/S Lasse Meldgaard sammen med førende eksperter på området kommer med løsningsforslag til paneldebat kl. 15.10.

”Flere kvinder i førersædet” finder sted lørdag den 15. juni fra kl. 13.30 i MeningsMinisteriet.

Se programmet her

Flere kvinder i førersædet
Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4831
  • Mobil +45 4061 2007
  • E-mail lwh@di.dk