Foto: ColourBox

19.03.20 ATL Nyheder

Branchen anbefaler: vigtige forholdsregler ved godsmodtagelse

Vi skal passe godt på de chauffører og andre medarbejdere, som holder Danmark kørende trods netop nu. Derfor er organisationerne inden for vejgodstransportbranchen gået sammen om en række fælles anbefalinger til sikker adfærd i forsyningskæden.

Anbefalingerne gælder medarbejdere i alle led fra speditør til transportør og transportkøber.

”Vi skal passe godt på alle de medarbejdere, som dagligt er med til at holde hjulene i gang i det danske samfund. Det gælder ikke mindst chauffører, terminalarbejdere og andre, som arbejder første linie med at få varer rundt til kunderne. Derfor er det vigtigt at vi som samlet branche sender et klart signal om vigtigheden af at tage de nødvendige forholdsregler vedrørende hygiejne og forsvarlig håndtering af varer for at undgå smitte”, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Han understreger, at mange virksomheder har taget forholdsregler af forskellig art. ”Vi er glade form at virksomhederne har taget mange initiativer og derfor er branchens anbefalinger et supplement til dette og til myndighedernes anvisninger og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne”, siger Lars William Wesch.

Læs forholdsreglerne her. For English version follow this link. For German version follow this link. For Polish version follow this link. For Romanian version follow this link

 Klik her for at læse en samlet dansk og udenlandsk tekst.

Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4831
  • Mobil +45 4061 2007
  • E-mail lwh@di.dk