18.05.20 ATL Nyheder

Lederkurser, hjemtagning og corona

ATL’s årsdag er i år aflyst, mens generalforsamlingen foregår elektronisk. Derfor bliver formandens beretning suppleret med en årsrapport. Den har fokus på lærlinge, den nye overenskomst, nye servicetilbud og selvfølgelig coronakrisen. Læs om årets højdepunkter og få et indtryk af de mange områder, hvor ATL og DI arbejder for at hjælpe medlemmerne.

Desværre er det ikke muligt at samles til årsmøde og lytte til interessante oplæg i den nuværende situation. Men i årsrapporten kan man læse  interviews med transportminister Benny Engelbrecht, Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen og fremtidsforsker Jesper Bo Jensen.

-          I år bliver generalforsamlingen holdt elektronisk. Vi må vente med at mødes til coronakrisen er overstået. Men forhåbentlig kan du hente noget inspiration i årsrapporten, siger ATL’s direktør Lars William Wesch.

I årsrapporten er også en leder af ATL’s formand Peter B. Jepsen, der blandt andet har fokus på coronakrisen.  Der er artikler om kurser, overenskomsten, lærlinge og nye regler, som vedrører vejgodstransporten.

Du kan finde årsrapporten her.

Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4831
  • Mobil +45 4061 2007
  • E-mail lwh@di.dk