17.08.20 ATL Nyheder

Kommentar: Vi skal stadig passe på coronavirusset

Af Lars William Wesch, direktør i ATL

Jeg havde håbet, at smitten med covid-19 ville holde sig på det lave niveau, som vi oplevede i forsommeren. Og det er jeg sikker på, at mange andre også har krydset fingre for. Men sådan er det desværre ikke gået. Smittetallet stiger i de fleste lande – herunder i Danmark. Vi skal derfor fortsat passe på vores medarbejdere, så de ikke bliver syge eller smitter andre.

I den kommende tid skal vi være lige så fokuserede på at undgå at sprede smitte, som vi har været de seneste fem måneder. Jeg har ikke hørt om tilfælde, hvor en chauffør har spredt smitte på sin vej rundt i landet. Det er bemærkelsesværdigt og et tegn på, at langt de fleste har taget opgaven alvorligt.

Det gælder om at holde afstand til andre mennesker, når man modtager eller afsætter varer. Og det gælder om at bruge rigelige mængder håndsprit for at beskytte sig selv og andre. Samme forholdsregler bør gælde internt på virksomheden.

Lige nu ser vi en stigning i smittetallet i Aarhus, omkring Silkeborg og på den københavnske vestegn. Og der vil helt sikkert komme flere af den slags lokale udbrud i de kommende måneder. Men hvis vi kan holde det ved de lokale udbrud, kan vi forhindre at hele landet skal lukke ned igen. Og det har vi alle en interesse i at undgå.

Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4831
  • Mobil +45 4061 2007
  • E-mail lwh@di.dk