12.01.21 ATL Nyheder

Transportrådgiver til Danmarks største organisation for vejgodstransport

Vil du være en del af et stærkt udkørende team indenfor farligt gods, køre-hviletid og generel transportrådgivning? Vil du være virksomhedens sparringspartner og faste anker, når det gælder kvalitet og sikkerhed i forbindelse med godstransport? Så er du måske den rette til stillingen som transportrådgiver i ATL - Transportens Arbejdsgivere!

Ansøg her

Om os
Som en del af DI er Transportens Arbejdsgivere, med en lønsum på 10 mia. kr. og 800 medlemmer, den toneangivende forening og platform for arbejdsgivere inden for vejgodstransport.

Vi er et dedikeret team på 12 personer, som til dagligt arbejder for at skabe værdi for foreningens medlemmer. Hver dag er vi helt tæt på den enkelte medlemsvirksomhed, som vi hjælper og rådgiver i sager om personalejura, arbejdsmiljø, uddannelse og transportlovgivning. Vi interesserer os for branchens udvikling, og sammen med dine kolleger og en engageret bestyrelse i Transportens Arbejdsgivere er du med til at bidrage til den udvikling. Til yderligere at støtte os i arbejdet, kan vi trække på en lang række dygtige fageksperter og politiske konsulenter i DI.

Om jobbet
I det daglige bliver du en del af et team af udkørende rådgivere med fokus på transportlovgivning. Hvis ikke du allerede er uddannet sikkerhedsrådgiver, så vil dette være en del af din introduktion til jobbet. Det vil være en naturlig del af en arbejdsuge at besøge en række medlemsvirksomheder landet over, og du vil derfor veksle mellem møder rundt i landet og din base i DI på Rådhuspladsen. Det betyder, at du ikke nødvendighedsvis behøver bo i Storkøbenhavn, blot du er indstillet på at have typisk en dag om ugen i DI.

Transportlovgivningen er i løbende udvikling både nationalt og i EU. Derfor vil du sammen med kollegerne skulle opdatere medlemmerne bedst muligt via vores medier samt gennem undervisning. Vi ønsker samtidig, at reglerne udvikler sig til gavn for branchen og arbejder derfor målrettet på at påvirke forskellige regelændringer. Vi arbejder tæt sammen med andre kolleger i DI om bl.a. politiske sager for både at sikre den bedste rådgivning og sikre medlemmerne mest mulig politisk indflydelse på transportlovgivningen.

Læs mere og ansøg her.