Foto: Getty Images

27.09.21 ATL Nyheder

ATL gentager succeskursus til ejerledere

Hvis du er ejerleder, har du nu igen chancen for at komme på kursus. Til december begynder et nyt kursusforløb for ejerledere tilrettelagt af DI og ATL.

Målgruppen for uddannelsen er ejerledere og næste generation af ejerledere. Deltagerne får konkrete værktøjer og modeller, som hjælper dem med at udvikle forretningen og til at blive bedre ledere.

Det første kursusforløb har fået meget positive anmeldelser af deltagerne.

Det kan være et ensomt job at være ejerleder. På kurset lærer man sine personlige styrker at kende, og hvor man kan udvikle sig som leder. Man får individuel sparring, og det hele foregår i et professionelt og fortroligt rum Lars William Wesch, Branchedirektør

ATL yder et tilskud til de medlemmer, der deltager i kurset. På uddannelsen vil man dog deltage sammen med ejerledere fra andre brancher.

Vi vurderer det som en styrke, at ejerledere fra andre brancher kan deltage i uddannelsen. Det er givende at lære af andre på tværs af brancher Lars William Wesch, Branchedirektør

Uddannelsen består af 5 moduler. Den foregår i en periode på 10 måneder, og den er tilrettelagt med respekt for ejerlederens ofte travle hverdag. Næste kursus begynder i december.

DI's ejerlederuddannelse (danskindustri.dk)

Morten Arnskov Bøjesen

Morten Arnskov Bøjesen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3954
  • Mobil +45 2980 3522
  • E-mail moab@di.dk

Relateret indhold