20.09.21 ATL Nyheder

Ny ATL-film: Vi skal skabe værdi hver dag!

Med en ny film ønsker ATL at tegne et samlet billede af organisationens mange ydelser – og ikke mindst ønsket om hver dag at yde god og effektiv service.

Film: Lead Agency

På Transportmessen i Herning i sidste uge kunne de forbipasserende ved ATL’s stand se filmen om fordelene ved et ATL-medlemskab. Faktisk havde filmen allerede premiere en uges tid før, hvor den blev præsenteret på ATL’s generalforsamling på Hindsgavl. Formand for ATL, Peter B. Jepsen, sagde på generalforsamlingen følgende om filmen

Hvert år besøger ATL’s konsulenter mange hundrede medlemsvirksomheder. For at rådgive – og for at hjælpe, når det brænder på. Og hvert år afholder vi en lang række kurser, webinarer og netværksmøder om faglige temaer, ledelse og branchespecifikke emner. Op mod 400 personer deltager i vores kurser og netværk årligt. Vi ved, at der er stor tilfredshed – både med rådgivningen, besøgene og kurserne. Og sådan skal det være – hver gang. ATL skal skabe værdi for jer og jeres medarbejdere i en travl hverdag. Det handler om at bane vejen for, at i lettere kan tilrettelægge jeres drift og lede jeres medarbejdere. Og nogle gange handler det også om at få påvirket myndigheder, som f.eks. politi, færdselsmyndigheder eller arbejdstilsynet til at ændre opfattelse i en sag. Det er også et billede på vores service, at mere end 100 ledere har gennemført eller er tilmeldt vores lederuddannelse, som vi har udviklet sammen med DI’s dygtige folk sagde Peter B. Jepsen.

Peter B. Jepsen opfordrede samtidig medlemmerne til at blive ved med at kontakte DI og ATL, når der er brug for hjælp og rådgivning.

Relateret indhold