Foto: Peter B. Jepsen og Bent Bejstrup

06.12.21 ATL Nyheder

Efter 3000 virksomhedsbesøg takker han af

En højt værdsat og altid kampklar forkæmper for transportbranchen er på vej til at takke af. Chefkonsulent Bent Bejstrup stopper i ATL ved årsskiftet. Nu venter en seniortilværelse hjemme på Bornholm.

Bent Bejstrup har i en lang årrække rådgivet ATL’s medlemmer om transportlovgivningens mange kringelkroge. Han anslår selv, at han har været på omkring 3000 virksomhedsbesøg. Dertil skal lægges så mange telefonsamtaler, at det ikke kan gøres op.

Selvom Bent Bejstrup først stopper til nytår, fik han i sidste uge en tak for sin store indsats af ATL’s formand Peter B. Jepsen.

  • Bent Bejstrup har i mange år været en institution og en sikker havn for mange virksomheder. Som sikkerhedsrådgiver og rådgiver indenfor blandt andet farligt gods og særtransporter har Bent hjulpet mange vognmand sikkert ud af en vanskelig sag. Tak for din store indsats gennem mange år, sagde Peter B. Jepsen, der samtidig overrakte Bent Bejstrup en afskedsgave. 

I ATL afløses Bent Bejstrup af Claus Turn Jensen, der har mangeårig erfaring med bl.a. sikkerhedsrådgivning indenfor vejgodstransport. 

Relateret indhold