Foto: Colourbox

21.02.22 ATL Nyheder

Tilmelding til populær lederuddannelse er åben!

Så er DI’s ledelseseksperter klar til at byde et nyt hold velkommen til Transportens Lederuddannelse. Der er nu åbnet for tilmelding til ATL’s roste lederuddannelse, som starter op igen fra efteråret 2022.

Over tre moduler bliver deltagerne klogere på sig selv, sin ledelsesstil og ikke mindst hvordan man motiverer sine medarbejdere. Mere end 100 ledere fra ATL’s medlemsvirksomheder har i de senere år gennemført uddannelsen, som har fået mange roser.

Deltagerne på ATL’s lederuddannelse er travle folk, som på den ene side ikke ønsker at spilde tiden og på den anden side forventer en grundig indføring i stoffet. Vi lægger vægt på at honorere begge dele i denne grundlæggende uddannelse, der er målrettet transportbranchen. Derfor er der ikke tale om et kort eftermiddagskursus, men om en modulopbygget uddannelse, der faciliteres af DI’s dygtige ledelseseksperter. Men det er samtidig en uddannelse, der er skabt i tæt dialog med ledere fra branchen, så vi sikrer en praktisk orienteret uddannelse. Og så er det jo i selskab med kollegaer fra transportbranchen, hvilket giver mange mulighed for at få relevante kontakter og netværke. Det fortæller kursisterne selv, at de drager stor nytte og får nye ideer af, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Transportens Lederuddannelse udbydes til en meget favorabel pris, fordi foreningen har besluttet at yde tilskud til uddannelsen.

Relateret indhold