Foto: Colourbox

16.03.22 ATL Nyheder

Nu kan ukrainske medarbejdere og deres familier få krisehjælp

Det er helt forståeligt at være påvirket af situationen i Ukraine – ikke mindst hvis man har nære relationer til landet. Derfor kan det være en god hjælp at tale med en psykolog. Ukrainske medarbejdere og deres familier samt kolleger kan nu benytte sig af telefonisk krise- og psykologhjælp. Tilbuddet er gratis for medarbejdere, der er tilknyttet sundhedsordningen hos PensionDanmark.

Tilbuddet skal være med til at sikre, at medarbejdere med tilknytning til Ukraine kan få den nødvendige hjælp hurtigt og gratis.

Krigen i Ukraine er et stort chok for alle, og mine tanker går til de mennesker, som har nære relationer til Ukraine. Det er vigtigt at få hjælp til at kapere de tanker og bekymringer, man går med. Derfor er vi glade for, at PensionDanmark tilbyder de berørte personer den nødvendige hjælp, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Tilbuddet er en del af samarbejdet med Aleris-Hamlet, der også står for Online Psykolog-ordningen, som er en del af sundhedsordningen i PensionDanmark. Konkret gælder tilbuddet medarbejdere med nære relationer til Ukraine, deres ægtefæller og børn samt deres kolleger.

Det er muligt at ringe alle hverdage klokken 9-18 på telefon 3817 0444 og få en samtale med en psykolog. Psykologerne kan tale både dansk og engelsk.

Relateret indhold