Foto: Kristian Brasen

20.06.22 ATL Nyheder

ATL’s årsdag – efter syv fede år kommer…?

Siden finanskrisen sluttede er det stort set kun gået fremad for erhvervslivet generelt og ikke mindst transportbranchen. Ikke engang den globale coronakrise kunne slå virksomhederne ud. Men nu er der krig i Europa, mangel på råvarer, energikrise og inflation. ATL’s årsdag sætter fokus på konsekvenserne af de mange kriser for erhvervslivet.

Erhvervsredaktør og lederskribent på Berlingske Thomas Bernt Henriksen vil holde et oplæg om de direkte og indirekte konsekvenser for erhvervslivet af krigen i Ukraine. Det gælder ikke mindst energikrisen og de ekstremt høje priser på brændstof.

I alle virksomheder er man lige nu optaget af, hvad der kommer til at ske på kort og mellemlang sigt. Thomas Bernt Henriksen følger udviklingen tæt, og han vil give en helt frisk opdatering om de forskellige scenarier for dansk og international økonomi, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

ATL’s generalforsamling og årsdag finder sted den 7. september 2022 på Hindsgavl Slot i Middelfart. Du kan tilmelde dig her. Dagen slutter med middag og fest, hvor ATL's 60 års fødselsdag bliver fejret.

Relateret indhold