Foto: scm.dk

10.10.22 ATL Nyheder

Dantra-direktør indtræder i ATLs bestyrelse

Dantras CEO, Marc Ahrenfeldt Jeel, er indtrådt ATL’s bestyrelse. Han afløser den tidligere CEO i Dantra Group, Kenneth Jensen.

ATL’s bestyrelse har fået et nyt medlem. Det er den erfarne og yderst kompetente brancheprofil, Marc Ahrenfeldt Jeel, der netop er udnævnt som CEO i Dantra.

Marc er en kendt og respekteret profil i branchen. Han vil tilføre masser af erfaring og værdi til ATL’s bestyrelse, og jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet, siger formand for ATL, Henrik Tofteng

Marc Ahrenfeldt Jeel ser frem til bestyrelsesarbejdet og peger på de kommende overenskomstforhandlinger som den vigtigste opgave forude.

Jeg ser frem til arbejdet i ATL’s bestyrelse. Det er klart, at de kommende overenskomstforhandlinger er et af de temaer, der optager mig mest lige nu, siger Marc Ahrenfeldt Jeel.

Han fremhæver desuden, at udfordringerne for virksomheder med internationale udfordringer er noget han som CEO for Dantra Group vil tale ind i arbejdet i ATL’s bestyrelse.

Fremtidens rekruttering af arbejdskraft og andre rammevilkår for branchen i øvrigt er noget, vi i den grad skal have løst. Jeg tror og håber, at min erfaring og viden fra dagligdagen kan spille ind og bidrage konstruktivt i arbejdet, siger Marc Ahrenfeldt Jeel.

Relateret indhold