22.05.23 ATL Nyheder

Drusebjerg kigger i krystalkuglen

Den landskendte chefstrateg Henrik Drusebjerg vil til ATL’s årsdag give sit bud på, hvordan fremtiden tegner for dansk og international økonomi.

ATL’s årsdag har i år fokus på omstilling med omtanke. Altså hvordan transportbranchen, der snart forventes at blive mødt med milliarddyre afgiftskrav fra den kommende kilometerafgift, kan omstille sig og blive mere grøn uden bunden falder helt ud på økonomien i branchen.

Den balanceøvelse hænger uløseligt sammen med, hvordan økonomien som helhed tegner sig i samfundet. Både her i Danmark og når vi kigger ud i verden.

Til det formål har ATL inviteret Henrik Drusebjerg, der er Head of Nordic Investment Strategy i den luxembourgske velhaverbank, Quintet Private Bank.

For de allerfleste er Henrik Drusebjerg nok især kendt fra tv, hvor han ofte har optrådt som ekspert, når der har været behov for at forklare den aktuelle udvikling i samfundsøkonomien, på en måde, så også den almindelige dansker har helt styr på, hvorfor for eksempel en rentestigning hos den amerikanske nationalbank også kan smitte af på hr. og fru Jensens husholdningsøkonomi.

Vi ser frem til Henrik Drusebjergs oplæg – se hele programmet og tilmeld dig årsdagen her.

Relateret indhold