Rasmus Tantholdt mødtes med Ukraines president, Volodymyr Zelenskyj, tidligere i år (Foto: Rasmus Tantholdts Facebookside)

06.06.23 ATL Nyheder

Oplev Rasmus Tantholdt til ATL's årsdag

Han har oplevet krigen i Ukraine på nærmeste hold og givet stemme til en lang række af krigens skæbner. Hør hans beretning til ATL’s årsdag.

TV2’s Rasmus Tantholdt har som reporter oplevet en lang række af verdens brændpunkter på tætteste hold. Det gælder ikke mindst krigen i Ukraine, som han har fulgt fra forreste parket lige siden de russiske aggressorer indledte deres invasion i februar sidste år.

Siden er det blevet til et væld af reportager fra frontlinjen og beretninger om krigens omkostninger for de mange mennesker, der er blevet berørt af den krig, der har sat det meste af verden i alarmtilstand.

Det er et kæmpe scoop, at det er lykkedes at booke Rasmus Tantholdt til årsdagen. Jeg overdriver nok ikke, når jeg påstår, at Rasmus er landets bedste reporter, der virkelig formår at formidle, så det giver genlyd ude i stuerne, siger branchedirektør Lars William Wesch.

Husk at tilmelde jer ATL’s årsdag her

Relateret indhold