14.08.23 ATL Nyheder

Hvad bliver fremtidens foretrukne drivmiddel?

Og hvordan sikrer vi infrastruktur og energi til fremtidens grønne transport? Det er et par af hovedspørgsmålene under paneldebatten til ATL’s årsdag.

At vejgodstransportbranchen skal omstille sig, virker i dag som en given sag. Men hvad branchen skal omstille sig til, og hvordan er straks mere uvist. Bliver el den store arvtager for diesel, eller vil brint, biobrændsler eller et helt tredje drivmiddel være fremtidens foretrukne?

Vi har inviteret en række personer med tæt kendskab til lastbils- og energimarkedet til at give deres besyv med i debatten om fremtidens drivmidler og infrastruktur.

Hør hvad Søren Dupont Kristensen, adm. direktør i Systemansvar (datterselskab til Energinet), Henrik Dehn, markedschef i OK, Joakim Nilsson, business development manager i Zero Emission, Volvo, og Lars Jakobsen, Account Manager i Everfuel A/S har at sige i den sag på årsdagen den 7. september i Industriens Hus.

På årsdagen kan man også høre, hvordan en af ATL’s medlemsvirksomheder oplever den grønne omstilling, og om samspillet i den retning mellem transportvirksomhed og kundeside. Det sker, når CEO i ANCOTRANS, Anne Kathrine Steenbjerge, indtager scenen på årsdagen sammen med Lars Feldskou, der er Group CPO/SVP i Danish Crown.

ANCOTRANS har allerede gjort sig en række erfaringer med el-lastbiler, ligesom virksomheden arbejder ud fra en ambition om en dag at blive 100% CO2-neutrale. Danish Crown arbejder også målrettet efter at nedsætte deres CO2-aftryk, og har som ambition at være en fuldstændig bæredygtig virksomhed fra jord til bord.

Gå ikke glip af de spændende debatter og oplæg. Tilmeld jer ATL’s generalforsamling og årsdag her

Relateret indhold