Jens-Ole Larsen, direktør & Jacob H. Larsen, driftleder i Slagelse Transportcenter A/S modtager prisen for Transportens Lærepladspris 2023.

07.09.23 ATL Nyheder

ATL’s lærepladspris går til Slagelse Transportcenter A/S

Gennem 30 år har virksomheden arbejdet med og for transportlærlinge og været et forbillede for mange virksomheder i branchen.

ATL’s nyindstiftede pris, Transportens Lærepladspris, blev torsdag eftermiddag overrakt for første gang. Det skete i forbindelse med ATL’s årsdag i Industriens Hus i København.

Den første prismodtager blev Slagelse Transportcenter A/S, der fra scenen blev rost for en mangeårig indsats for lærlinge og hjælp til unge på kanten af arbejdsmarkedet.

På vegne af en enig jury motiverede formanden for Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO), Julie Madsen, valget af Slagelse Transportcenter A/S.

Virksomheden har lige siden 1990’erne været aktiv på erhvervsuddannelsesområdet og har på nuværende tidspunkt uddannet hundredvis af lærlinge, der har fået svendebrev, sagde Julie Madsen, og fortsatte:
Og så har virksomheden gennem alle årene gjort en stor indsats for at give plads til unge, der af den ene eller anden årsag har svært ved at komme i gang med uddannelse og arbejde. Mange unge har fundet et ståsted i livet gennem en læreplads i virksomheden.

Et skulderklap til alle

Direktør i Slagelse Transportcenter, Jens-Ole Larsen, er glad for rosen, som han hurtigt sender videre til alle i virksomheden.

Prisen er et stort skulderklap til alle i virksomheden, der hjælper til med, at vi kan blive ved med at gøre, som vi gør, siger Jens-Ole Larsen.

Også ATL’s formand, Henrik Tofteng, er glad for juryens valg.

Vi indstiftede netop Transportens Lærepladspris, fordi det er vigtigt at anerkende de virksomheder, der tager ansvar for at sikre næste generation i branchen. Og det ansvar har Slagelse Transportcenter om nogen taget på sig, siger Henrik Tofteng.

Jens-Ole Larsen og Jacob Larsen fra Slagelse Transportcenter A/S modtog prisen på vegne af virksomheden.

Relateret indhold