11.06.24 ATL Nyheder

Få styr på regler og tidsplan for grøn støttepulje

Vejdirektoratet afholder online informationsmøde om støttepuljen til grøn omstilling af den tunge vejtransport. Puljen åbner for ansøgninger i midten af august og uddeles efter først-til-mølle princippet.

Fra den 15. august 2024 kan vognmænd søge om støtte fra en pulje på 75 mio. kroner til nogle af de meromkostninger, en virksomhed har ved køb af nye brint- og ellastbiler. Samtidig kan der også søges tilskud til udgifter til etablering af depotladning og optankningsinfrastruktur (el og brint).

I den forbindelse afholder Vejdirektoratet et online informationsmøde, der afholdes mandag d. 24. juni kl. 10.00 - 10.45. Mødet vil blive afholdt online via Microsoft Teams og kan tilgås på følgende link:

Klik her for at deltage i mødet  

(Møde-id: 352 242 174 624 Adgangskode: 4GuCAx )

Ansøgningsproces og tidsplan

På mødet vil Vejdirektoratet præsentere puljens anvendelsesområde, ansøgningsproces og tidsplan. Da puljens bekendtgørelse endnu ikke er vedtaget, vil informationsmødet basere sig på bekendtgørelsesudkastet, der er i offentlig høring indtil fredag den 28. juni 2024.

Mod slutningen af onlinemødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende vil præsentationen fra mødet blive lagt på Vejdirektoratets hjemmeside, hvor information og materiale om puljen løbende vil blive lagt op. Alle interesserede er velkomne til at deltage i mødet og tilmelding er ikke er nødvendig.

Læs mere om støttepuljen her

75 millioner til grønne lastbiler

Relateret indhold