Medlemskab og fordele

Som medlem har du adgang til en lang række brancherelevante kurser, netværk og viden om alt fra grøn omstilling og digitalisering til ledelse og forretningsudvikling.

 1. Juridisk support

  Som medlem bliver du en del af DI, der forhandler den førende transport- og logistikoverenskomst med 3F. Du får fuld rådgivning om arbejdstid, løn, tillæg og andre regler i overenkomsten. Derudover kan du trække på vores rådgivning om alt fra ansættelse og afskedigelse til regler om bl.a. barsel, ferie og sygdom.

 2. Hjælp til transportrådgivningen

  Som medlem af ATL og DI kan du både få konkret rådgivning og hjælp om gældende regler, som f.eks. køre- og hviletid og farligt gods. Samtidig kan du altid trække på vores politiske konsulenter i DI Transport, der hurtigt tager sager og problemer op med forskellige myndigheder inden for transportområdet, som f.eks. Politiet og Færdselsstyrelsen. 

 3. Kurser der styrker virksomheden

  ATL Academy tilbyder et stort udvalg af kurser, som giver dig og dine kolleger viden, inspiration, ledelsesværktøjer og netværk. Vi byder på kurser i alt fra arbejdsmiljø, ledelse, personalejura, overenskomster, køre- og hviletidsregler og meget mere.

   

  ATL Academy

 4. Politisk indflydelse

  ATL arbejder tæt sammen med DI Transport, der arbejder på at skabe de bedst mulige rammer for transporterhvervet. Det gælder bl.a. på områder som afgifter, kontrolregler, modulvogntog, grøn omstilling og infrastruktur. 

 5. Nyheder

  Hver uge har du mulighed for at få brancherelaterede nyheder og gode råd om personalejura direkte i din mailboks.

   

  Tilmeld dig ATL's nyhedsbrev

 6. Hjælp til arbejdet med ESG og bæredygtighed

  Som medlem får du adgang til en bred vifte af viden, sparring og kurser om rapportering af bæredygtighed og arbejdet med ESG i din virksomhed.

Lars William Wesch, Branchedirektør i ATL
Som medlem af ATL får du adgang til branchens bedste rådgivning, politisk indflydelse samt et væld af viden, kurser og brancherelevant indhold, som kan hjælpe din virksomhed et ekstra skridt fremad. Lars William Wesch, Branchedirektør i ATL
Hvad koster det at være medlem af ATL?

Forening

Lønsum i 2020 (%)

Årligt kr.

ATL

0,035

min. 500 kr.

DI*

0,24

min. 5.740 kr.

I alt

0,275

min. 5.920 kr.

*Medlemsskab i ATL forudsætter medlemsskab i DI. Læs mere om medlemsskab i DI.

Kontingentet betales ud fra oplysninger om lønsummerne i det sidste kalenderår.

Nystartede/ nyoptagne virksomheders kontingent beregnes på grundlag af virksomhedens anslåede lønsummer. Disse reguleres efterfølgende på grundlag af de faktiske lønsummer i de første fire medlemskvartaler.

Medlemsindflydelse

ATL's medlemsvirksomheder har direkte indflydelse på valget af ATL's ledelse, idet alle medlemsvirksomheder er direkte medlem af ATL og derfor kan møde frem på ATL's generalforsamling eller lade sig repræsentere ved fuldmagt.

Det direkte medlemsskab betyder også, at medlemsvirksomhederne henvender sig direkte til ATL, hvis de har problemer, som ATL skal tage sig af.

Informationer fra ATL tilgår den enkelte medlemsvirksomhed direkte, så kommunikationsvejen bliver kortest mulig.

Mark Raboso Ebbesen

Chefkonsulent

Har du spørgsmål til et medlemsskab hos ATL, er du meget velkommen til at kontakte os.