Arrangement

Medlemsmøde om ladestandere - Træf de rigtige beslutninger

Selvom det fortsat er under én pct. af bilparken, der kan oplades med el, er de autoriserede bilforhandlere i fuld gang med at trække elkabler under deres bilhuse. Det er en udvikling med flere dilemmaer. Bilbranchen inviterer i samarbejde med De Danske Bilimportører til medlemsmøde.

Foto: GettyImages

På den ene side ønsker producenter og importører hurtigst muligt at kunne servicere de tusindvis af nye danske elbilkunder, som forventes at dukke op i salgslokaler og på værksteder indenfor en kort årrække. På den anden side vil forhandlerne gerne sikre sig, at de ikke ubetydelige summer, som de skal investere, bliver forrentet optimalt.

Importører, forhandlere og ikke mindst leverandører af de nye oplader-løsninger har en fælles interesse i fra start at sikre positive kundeoplevelser og en rentabel grøn omstilling. Derfor inviterer De Danske Bilimportører og Bilbranchen til fælles medlemsmøde om den fremtidige elektrificering af bilparken.

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af De Danske Bilimportører og Bilbranchen og det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.