Online webinar

Webinar om cybersikkerhed

Bilbranchen afholder den 24. november 2021 kl. 13:00-14:00 i samarbejde med DI Digital og Dubex A/S webinar om cybersikkerhed i bilbranchen.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: BSC Bilbranchen

Login her

Præsentationer og vejledning

Her kan du hente Jacob Herbst' og Morten Rosted Vangs præsentationer samt 'Vejledning til SMV om cyberforsikringer'.

Dubex A/S ved Jacob Herbst DI Digital ved Morten Rosted Vang Vejledning til SMV om cyberforsikringer
Cybersikkerhed
Foto: DI Digital

For danske virksomheder er det ikke længere et spørgsmål, hvorvidt de bliver ramt af et cyberangreb, men snarere hvornår. Cyberangrebene på Demant, ISS, Bauhaus, AK Techotel og mange andre større og mindre virksomheder har fyldt meget i nyhederne de sidste par år og viser at alle kan blive ramt.

Indlægget af Jacob Herbst fra Dubex A/S vil give et overblik over det aktuelle trusselsbillede for bilbranchen, dvs. hvilke angreb rammer og kort om hvad du så som leder kan gøre for at undgå at blive ramt – og være forberedt skulle det alligevel gå galt.

Morten Rosted Vang fra DI Digital vil stille skarpt på, at få sat cybersikkerhed i kontekst og hvorfor det er vigtigt, og kun bliver vigtigere og vigtigere for danske virksomheder. Cybersikkerhed er højt på dagsordenen i Dansk Industri, og derfor har DI involveret sig i flere konkrete projekter, der skal hjælpe virksomhederne til bedre cybersikkerhed – få et overblik over, hvad der sker på både den politiske cybersikkerhedsscene og på vejledningsområdet.

Marianne Torp Simony

Marianne Torp Simony

Sekretær