Bilkarriere

Bilbranchen har udviklet kampagnen Bilkarriere.dk. Kampagnen skal fremme interessen for branchens jobmuligheder hos dygtige unge og bidrage til, at branchen kan tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere til fremtiden.

Sådan kan du som medlem bruge kampagnen

Som medlem af Bilbranchen kan du få direkte glæde af kampagnen på flere måder, når du og din virksomhed skal rekruttere nye medarbejdere.

 • Du kan kvit og frit lægge stillingsopslag op på jobportalen på Bilkarriere.dk. Opslagene bliver set af alle de unge, kampagnen er i kontakt med. Din virksomhed bliver automatisk oprettet med en profil på jobportalen. Alle virksomhedsprofiler har som standard et logo som profilbillede og et Bilkarriere coverbillede som er foreneligt med kampagneudtrykket. Du har mulighed for at personliggøre din profil, så den bliver helt unik for din virksomhed.
  Du kan gøre følgende:
  Design dit eget profilbillede: 200*200 px.
  Design dit eget coverbillede: 1140*300 px.
  Skriv en tekst omkring din virksomhed, og hvilke profiler du søger: max. 1.500 anslag.
  Link til din virksomhed, og konkrete stillingsopslag.

  Ønsker du at få opdateret din virksomhedsprofil bedes du sende materialet til mail: support@companyoung.com, som herefter indrykker det og efterfølgende sender det til godkendelse hos jer.

 • Du kan også bruge kampagnens navn og logo på eksempelvis virksomhedens hjemmeside, Facebook-profil eller LinkedIn-profil. Derved har du mulighed for at knytte dine konkrete fortællinger eller stillingsopslag op på en større fortælling om den spændende branche, virksomheden er en del af.

 • Du kan også downloade film, billeder og bannere til brug for eventuelt at opdatere virksomhedens egne rekrutteringsmaterialer. Al materiale finder du på medlemsguiden på Bilkarriere.dk.

 • Og endelig kan du som medlem rekvirere brochurer samt låne roll-ups om kampagnen, hvis virksomheden skal deltage på eksempelvis messer eller skolebesøg.

Læs mere om alle mulighederne for dig som medlemsvirksomhed på Bilkarriere.dk/tilviksomheder.

Mød vores fire profiler

Download filmene

Bilkarriere.dk
Der er to grunde til, at vi gør det. Alle brancher, ikke bare bilbranchen, vil komme til at mangle dygtige unge i de kommende år. Det andet er, at forretnings-modellerne i vores branche er under forandring. Thomas Møller Sørensen, Branchedirektør

Se filmen om værkfører Anja fra P. Christensen A/S

Bilkarriere.dk

Se filmen om salgschef Niklas fra Via Biler A/S

Bilkarriere.dk

Se filmen om markedsudviklingschef Karen fra Semler Holding A/S

Bilkarriere.dk

Se filmen om lastvognsmekaniker Rasmus fra Nyscan A/S

Bilkarriere.dk
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 4846
 • Mobil +45 2099 8478
 • E-mail haba@di.dk