Forsikringer

Her får du overblik over de samarbejdsaftaler Bilbranchen har.

Erhvervsforsikringer

Som medlem af Bilbranchen har du mulighed for at få en erhvervsforsikring, som både er økonomisk fordelagtig og tilgodeser din virksomheds specialer. Som indehaver af eller direktør i en medlemsvirksomhed, får du endvidere mulighed for at tegne privatforsikringer.

Samarbejdsaftalen mellem Bilbranchen og Tryg Forsikring A/S om erhvervsforsikring for medlemmer, er forbedret på flere punkter.

Bl.a. er dækningssummen på forhandler-værkstedsforsikringen hævet fra 600.000 kr. til en mio. kr. pr. bil i værkstedets varetægt uden præmieforhøjelse.

Erhvervsforsikringen omfatter også fordelsprogrammet Tryg plus erhverv.

Fordelsprogrammet indeholder en lang række fordele, nogle knytter sig til forsikring og andre giver adgang til gode rabatter og produkter hos Trygs leverandører.

Bilbranchen har indgået en samarbejdsaftale med Tryg, der betyder at Bilbranchens medlemmer kan tilbydes en målrettet forsikringspakke. Forsikringen er udformet således, at den tilgodeser alle medlemsvirksomhedernes specialer uanset om man handler med personbiler, varevogne, lastbiler eller busser. Samtidig er forsikringen prismæssigt konkurrencedygtig.

Selve forsikringspakken indeholder en lang række fordele:

 • Dækning ved driftstab, lønudgift til medarbejdere.
 • ”All Risk” dækning på løsøre.
 • Dækning af maskiner og IT udstyr.
 • Dækning af udendørs produktionsudstyr.
 • Dækning hos underleverandør.
 • Flerstedsdækning uden mere præmie.
 • Forhøjet dækningssum for biler og busser på værkstedet.
 • Egne køretøjer, som kun er ansvarsforsikret, dækkes mod, brand, tyveri og bortkomst på virksomhedens adresse.
 • Retshjælp.
 • Udenlandsdækning - hjemkørsel af biler fra Tyskland.
 • Subsidiær dækning af brandskade på varer i lastbil/sættevogn op til 250.000 kr.
 • Dækning når bilen henstår til reparation inde på værkstedet.

Du kan læse meget mere om det her

Tryg Plus Erhverv

Kontaktoplysninger

Vil du høre mere om aftalen kan du kontakte Mikkel Landsvig Larsen fra Tryg på telefon 41325042.

Eller send en e-mail til Mikkel Landsvig Larsen

Techno Danmark

Bilbranchen har indgået en samarbejdsaftale med Techno Danmark, der giver de af Bilbranchens medlemmer, der ikke i forvejen er medlem af Techno Danmark, mulighed for at anvende Techno Bilforsikring.

Samarbejdsaftalen giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder en af markedets mest fordelagtige bilforsikringer. Techno Bilforsikring indeholder både ansvars- og kaskoforsikring og er endvidere udvidet med tre loyalitetsdækninger; dækforsikring, fejltanknings- og nøgledækning.

Forsikringen kan tilbydes til alle bilmærker uanset bilens alder. Den indeholder desuden ingen hestekræft- eller kilometerbegrænsning, og der er ingen præmiestigning uanset postnummer. Forsikringen har desuden en fast præmieordning, hvilket betyder, at der ikke er nogen præmiestigning ved skade.

Samarbejdsaftalen er relevant for de af Bilbranchens medlemmer, der ikke i forvejen er medlem hos Techno Danmark.

Der er også fordele for dig, som sælger af forsikringen. Hver gang du sælger en forsikring får du 500 kr. i provision. Provisionen udbetales af Techno Danmark hvert kvartal. Ved den årlige gentegning/fornyelse modtager du desuden 150 kr. pr. forsikret køretøjet i porteføljen. Denne årlige provision udbetales ligeledes af Techno Danmark.

Der er desuden den fordel, at reparationer af eventuelle skader som udgangspunkt henvises til den forhandler, der har solgt forsikringen. Ligger forhandlerens værksted langt væk, vil kunden blive henvist til et andet af Bilbranchens medlemmers værksteder, der ligger tættere på.

Endelig har du mulighed for at markedsføre forsikringen som din egen over for dine kunder – dog for egen regning. Dermed har du mulighed for at anvende forsikringen som en del af din egen markedsføring.

Techno Bilforsikring

Du kan læse meget mere om Techno Bilforsikring

Læs mere

Kontakt Techno Bilforsikring

Der er udviklet markedsføringsmateriale i form af brochurer, spejlhængere og roll-up’s. Du kan købe materialet ved at kontakte Willis på telefon 88139576. For at kunne sælge bilforsikringen til dine kunder skal du kontakte Willis på telefon 88139576.

Eller skriv en e-mail til Willis
Niels Bruun

Niels Bruun

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3078
 • Mobil +45 5213 2388
 • E-mail nibr@di.dk