Udbudsrådgivning

Har din virksomhed brug for juridisk sparring vedrørende et udbud, hvor I f.eks. mener der problemer med udbudsmaterialet eller betingelserne?

DI har indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaerne Bech-Bruun, Bird&Bird, DLA Piper og Lundgrens om to timers gratis udbudsrådgivning til DI-medlemmer.

Gennem denne rådgivning gives der mulighed for at drøfte virksomhedens konkrete udfordringer ved et udbud (bemærk: ordningen omfatter ikke bistand vedrørende udarbejdelse af tilbud).

Kontakt
Advokatfirmaet kontakter dig herefter hurtigst muligt for at aftale det videre forløb. DI gør medlemsvirksomhederne opmærksom på, at advokatfirmaet kun yder gratis rådgivning i de to første timer. Efter forbrug af de to første timer skal medlemsvirksomheden aftale særskilt procedure og timeafregning med advokatfirmaet, som er DI uvedkommende.

Såfremt det enkelte advokatfirma skulle have en interessekonflikt i at rådgive i den enkelte sag, er det aftalt med advokatfirmaet, at de henviser sagen til det andet advokatfirma under denne samarbejdsaftale.

Karoline H. Thomsen

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk