Fotokredit: Colourbox

10.11.20 Bilbranchen Nyheder

Orientering om syn i de syv nordjyske kommuner

Efter Statsministerens pressemøde den 6. november blev der indført yderligere restriktioner for syv kommuner i Nordjylland. Færdselsstyrelsen har nu opdateret hjemmesiden med mere information til de berørte borgere og virksomheder.

Som en konsekvens af et fortsat stigende smittetal, indførte Statsministeren på pressemødet den 6. november yderligere restriktioner for borgere med bopæl i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø Kommune.

Færdselsstyrelsen har derfor opdateret deres hjemmeside med orientering om muligheder for syn i de berørte nordjyske kommuner. Har du på baggrund af de nye restriktioner behov for at få udsat synsfristen, kan du ansøge om udsættelse ved at kontakte Færdselsstyrelsen på e-mail: syn@fstyr.dk.

Er du berørt af de nye restriktioner og skal have din bil eller andet køretøj til syn eller omsyn, så kan du læse den opdateret orientering her.

Færdselsstyrelsen har ligeledes opdateret deres hjemmeside med orientering til syns- og omsynsvirksomheder i de syv berørte kommuner. Orienteringen til syns- og omsynsvirksomheder indebærer bl.a. en nyere version af vejledningen med anbefalinger i forbindelse med syn under corona.

I vejledningen er følgende anbefalinger bliver tilføjet:

  • Synet skal udføres under skærpet iagttagelse af hygiejniske hensyn, herunder f.eks. at undgå direkte kontakt med kunder, spritte køretøjet af før og efter syn.
  • Synsvirksomhederne bør afvise synskunder, der har bopæl uden for de syv nordjyske kommuner, således at risikoen for at bære smitten med sig derfra minimeres.

Læs den nye orientering og anbefaling til syns- og omsynsvirksomheder

Syn under corona
Karoline H. Thomsen

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk

Relateret indhold