Motorstyrelsen
12.03.20 Bilbranchen Nyheder

Motorekspeditioner lukker midlertidigt fra mandag

På grund af risiko for spredning af corona-virus lukker Motorstyrelsen de fire motorekspeditioner fra mandag den 16. marts 2020.

Motorekspeditionerne i Høje Taastrup, Odense, Aarhus og Aalborg lukker fra mandag den 16. marts 2020. Ekspeditionerne vil foreløbig være lukket i to uger. Lukningen sker for at dæmme op for spredningen af corona-virus.

Som ansvarlig myndighed skal vi naturligvis medvirke til at begrænse udbredelsen af corona-virus. Derfor har vi besluttet at lukke ekspeditionerne i foreløbig 14 dage. Underdirektør Jørgen Rasmussen, Motorstyrelsen

Af hensyn til især udlændinge, der er på vej mod Danmark og har behov for betjening i motorekspeditioner, samt udlændinge, der er på vej ud af landet, holder ekspeditionerne åbent fredag kl. 09:00-14:00.

Lukningen betyder blandt andet, at der ikke udleveres prøvemærker til køretøjer i ekspeditionerne. Men personer med et dansk personnummer kan stadig bestille prøvemærker på skat.dk og få udleveret prøvemærker i synshaller. Personer uden dansk cpr-nummer kan ikke få udleveret prøvemærker i denne periode. Der udleveres heller ikke prøvemærker i toldekspeditionerne.

Borgere og virksomheder har mulighed for at betjene sig selv ved at logge på motorregistret. Her kan man f.eks. omregistrere almindelige køretøjer og bestille tredje nummerplade, erstatningsnummerplade og en ny registreringsattest. Man kan logge på motorregistret via skat.dk.

Motorekspeditionerne er foreløbig lukket til og med fredag den. 27. marts, men perioden kan blive forlænget. Motorstyrelsen vil løbende informere om status på Motorstyrelsens hjemmeside, www.motorst.dk, og www.skat.dk.

Har du spørgsmål?

Kan du henvende til dig til Motorstyrelsen på telefon 7222 1515.

Karoline H. Thomsen

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk

Relateret