23.04.20 Bilbranchen Nyheder

DI og Bilbranchen udsætter kontingentbetalingen igen

I marts 2020 udskød DI og dermed også Bilbranchen opkrævningen af kontingent hos medlemsvirksomhederne med to måneder. Det er nu besluttet at også betalingen for andet kvartal udskydes.

På baggrund af den meget alvorlige situation, som vi befinder os i som følge af corona-krisen, besluttede DI’s hovedbestyrelsen i marts at DI selv skulle bidrage positivt til medlemsvirksomhedernes likviditet ved at udskyde alle medlemsvirksomheders kontingentbetalinger til DI og relaterede medlemsforeninger, herunder Bilbranchen, for 1. kvartal 2020 - i med to måneder. Det betød, at DI likviditetsmæssigt holder medlemsforeningerne skadesløse. Det er således foreningen DI, der alene bærer omkostningen ved at udskyde betalingsfristen for kontingentbetaling med to måneder.

DI har nu for anden gang har besluttet at udskyde kontingentbetalingen, så betalingen af kontingent for 2. kvartal udsættes til den 31. august. På den måde ønsker DI igen at yde et bidrag til at afhjælpe det pres på likviditeten, som vi véd, at mange virksomheder oplever i denne svære tid – og på den måde også selv yde et bidrag til dét, vi beder andre om at gøre.

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk

Relateret