Fotokredit: DI Digital

17.11.21 Bilbranchen Nyheder

Webinar om cybersikkerhed i bilbranchen

Bilbranchen afholder den 24. november 2021 kl. 13:00-14:00 i samarbejde med DI Digital og Dubex A/S webinar om cybersikkerhed i bilbranchen.

For danske virksomheder er det ikke længere et spørgsmål, hvorvidt de bliver ramt af et cyberangreb, men snarere hvornår. Cyberangrebene på Demant, ISS, Bauhaus, AK Techotel og mange andre større og mindre virksomheder har fyldt meget i nyhederne de sidste par år og viser at alle kan blive ramt.

Indlægget af Jacob Herbst fra Dubex A/S vil give et overblik over det aktuelle trusselsbillede for bilbranchen, dvs. hvilke angreb rammer og kort om hvad du så som leder kan gøre for at undgå at blive ramt – og være forberedt skulle det alligevel gå galt.

Morten Rosted Vang fra DI Digital vil stille skarpt på, at få sat cybersikkerhed i kontekst og hvorfor det er vigtigt, og kun bliver vigtigere og vigtigere for danske virksomheder. Cybersikkerhed er højt på dagsordenen i Dansk Industri, og derfor har DI involveret sig i flere konkrete projekter, der skal hjælpe virksomhederne til bedre cybersikkerhed – få et overblik over, hvad der sker på både den politiske cybersikkerhedsscene og på vejledningsområdet.

Tilmeld dig webinaret her og bliv klogere

Tilmelding
Lisbeth Ravn

Lisbeth Ravn

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3045
  • Mobil +45 5213 2322
  • E-mail lisr@di.dk

Relateret indhold