Fotokredit: Colourbox

04.05.22 DI Bilbranchen Nyheder

Omberegning af genberegning

Nu er Motorstyrelsen gået i gang med at omberegne de genberegninger på leasing- og udlejningskøretøjer, der blev indregistreret på overgangsordning.

Motorstyrelsen er nu i gang med at omberegne genberegninger på cirka 44.000 leasing- og udlejningskøretøjer, som er indregistreret i perioden 18. december 2020 til 31. maj 2021. Da disse køretøjer blev genberegnet, var den oprindelige registreringsafgift endnu ikke blevet omberegnet, men det er den nu, og det betyder, at genberegningen også skal omberegnes og eventuelt reguleres.

Hvis du har spørgsmål til de afgørelser, Motorstyrelsen har sendt ud, kan du skrive til dem ved at logge på TastSelv Erhverv. I menuen vælger du: Skriv til os → Bil og motor → Regulering af registreringsafgift som følge af lov 203 om nye bilafgifter.

Ikke-genberegnede køretøjer omberegnes ikke
Motorstyrelsen omberegner kun leasing- og udlejningskøretøjer, der er blevet genberegnet. Det er derfor vigtigt, at forhandlere genberegner køretøjer, selvom det sker ud fra den oprindelige registreringsafgift, der ikke er omberegnet, da Motorstyrelsen ellers ikke kan regulere afgiften på disse køretøjer.

Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold