07.06.19 Bilbranchen Nyheder

Nyt SDG-netværk: Kom rundt om verdensmålene på seks netværksmøder

Dansk Industri har etableret et nyt netværk, der inspirerer og hjælper medlemmer i gang eller videre med FN’s verdensmål. Målet er at anvende Verdensmålene til at skabe værdi, omsætning og resultater på bundlinjen. Netværket hjælper din virksomhed med at bruge bæredygtighed og Verdensmålene som en strategisk del af forretningen.

Verden er under enorm forandring, og Verdensmålene er de første redskaber, der tager fat i globale udfordringer som klimaforandringer og ressourceknaphed.

Med DI’s nye netværk for verdensmål og strategi får DI’s medlemsvirksomheder inspiration, konkrete værktøjer og sparring med andre, så du kan omsætte Verdensmålene til en bæredygtig forretning.

Få indsigt og sparring
På netværksmøderne får du inspiration fra virksomheder, der allerede arbejder strategisk med bæredygtighed samt forståelse for, hvilke forretningsmuligheder der er for din virksomhed. Netværket er for alle brancher og alle virksomhedsstørrelser, og dermed tilbydes Bilbranchens medlemmer også at deltage i dette nye netværk. Fællesnævneren for de inviterede er interessen for at forstå verdensmålene, som en strategisk ramme for kerneforretningen.

Det handler om at skabe resultater med bæredygtig forretningsudvikling, og derfor får du med netværket:

  • inspiration, viden og konkrete værktøjer fra eksperter til selv at komme i gang i din virksomhed,
  • indblik i hvordan andre virksomheder benytter verdensmålene som drivkraft for innovation og forretningsudvikling og…
  • mulighed for sparring med eksperter og andre ledere og specialister i netværket.

Fakta

Du kan tilmelde dig DI’s netværk for verdensmål og strategi allerede nu. Der afholdes seks netværksmøder på forskellige virksomheder rundt om i landet i tidsintervallet kl. 10.00-15.00 hos en virksomhed. Prisen er 6.600 kr. ekskl. moms.

Netværket er åbent for ledere og specialister fra DI’s medlemsvirksomheder. Der er mulighed for at tilmelde flere deltagere pr. virksomhed i netværket. Du kan finde mødedatoer og mere information om de enkelte møder på netværkets side her.

Tilmelding kan ske ved at klikke her eller ved at kontakte konsulent Anne-Louise Graves Sandby-Møller på e-mail: algs@di.dk eller mobil: 2670 0636.