18.06.19 Bilbranchen Nyheder

Sol, sommer og samtaler på Bornholm

Bilbranchen deltog igen i år på Folkemødet på Bornholm. Det blev til mange gode samtaler og debatter med politikere og andre personer med indflydelse på vilkårene for branchen.

Igen i år var Bilbranchen repræsenteret på det årlige Folkemøde på Bornholm. Det var femte år i træk, Bilbranchen tilbød en ”shuttle-service”. Servicen går ud på, at relevante beslutningstagere tilbydes at blive kørt til eller fra Allinge, hvor Folkemødet finder sted. Eneste betingelse fra Bilbranchens side er, at køreturen bruges på at tale om vilkårene for branchen.

I år fyldte grøn omstilling af bilparken meget i samtalerne, men vi kom også omkring mangel på kvalificeret arbejdskraft, konkurrencelovgivning og digitalisering. Foruden samtaler med relevante politikere og ikke mindst formanden for kommissionen, der skal se på fremtidige bilafgifter, var der også tid til at deltage i paneldebatter i teltene og boderne på havnen.

Folkemødet på Bornholm er en unik chance for på kort tid og i uformelle rammer at komme i dialog med mange beslutningstagere. Og ikke mindst konceptet med at gennemføre mange af samtalerne i rullende eksempler på det, vi taler om, nemlig biler, viste sig endnu engang slagkraftigt. Tak til Semler Retail A/S for lån af biler i år.

Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold