Fotokredit: GettyImages

02.12.20 Bilbranchen Nyheder

Bilbranchens Autotaks-support sikrer det rigtige tilbud på udbedring af bilskader

Hvert år bliver mere end en halv mio. bilskader behandlet i Autotaks. Der er således at gøre med et stort samlet beløb for bilbranchens værksteder, når bilskader skal opgøres, og Bilbranchens Autotaks-support kan hjælpe dit værksted med at opgøre bilskaderne 100 pct. korrekt.

Skadesområdet er et forretningsområde, der for mange virksomheder i bilbranchen er presset. Men et af potentialeområderne for at sikre en endnu mere stabil indtjening på området, er korrekte skadesopgørelser i Autotaks. Det er ikke alene vigtigt for forretningen, det er også simpelt og konkret at gøre noget ved.

Derfor tilbyder Bilbranchen - som et fast produkt på hylden - kompetent faglig support til både brug af Autotaks samt til at opgøre omfanget af bilskaderne korrekt. Autotaks-supporten betyder en lille fast omkostning til et område, der meget hurtigt kan tjene sig selv ind mangedobbelt.

Gå 2021 i møde med ro i maven
Er du sikker på, at dit værksted får alt med i skadesopgørelserne? Og vil du gå ind i 2021 med ro i maven, fordi dit værksted kun laver 100 pct. korrekte skadesopgørelser? Så tilmeld din virksomhed til Bilbranchens faglige Autotaks-support.

Tilmelding

Bilbranchens Autotaks-support

(Du skal være logget ind, for at se tilbuddet om support.)

Tilmeld din virksomhed

Relateret indhold