Fotokredit: Colourbox

29.12.20 Bilbranchen Nyheder

Forlængelse af nedlukning

Nedlukningen af detailhandlen forlænges til den 17. januar 2021. Salgsafdelingerne hos bilforhandlerne skal derfor holde lukket nogle uger endnu. Værkstederne kan fortsat holde åben.

De nationale tiltag, der blev indført frem mod og hen over jul og nytår for at reducere aktiviteten i samfundet og nedbringe smitten med COVID-19, og stod til at udløbe den 3. januar 2021, bliver forlænget til den 17. januar 2021.

Ifølge Bilbranchens oplysninger bliver der ikke ændret i restriktionerne, og der bliver ikke indført nye restriktioner.

Det betyder, at bilforhandlere fortsat skal lukke deres salgsafdelinger. Lukningen af salgsafdelingerne gælder for private kunder. Bilforhandlere må dog gerne udlevere biler til private kunder, der er indgået aftale om, og hvor der er betalt forud for afhentningen.

Salgsafdelingerne må gerne holde åben for erhvervsdrivende med henblik på salg af varer til brug for de erhvervsdrivendes erhvervsmæssige virksomhed. Tilsvarende med f.eks. reservedelslageret.

Værkstedet kan også holde åben, både for private og erhvervsdrivende. Hvis der er et loungeområde, hvor værkstedskunder kan vente, kan det også holde åben, der skal blot være spærret af ind til salgsområdet.

Der gælder herudover fortsat en række nationale tiltag til og med den 28. februar 2021, herunder anbefalinger om begrænsning af social kontakt, forsamlingsforbud og krav og opfordringer om brug af mundbind og visir med videre. Man kan på www.coronasmitte.dk få overblik over alle gældende tiltag og restriktioner.

Kontakt Bilbranchen med spørgsmål

Har du spørgsmål til tiltagene, kan du kontakte chefkonsulent Niels Bruun.

Læs mere om selve tiltagene og hvad de betyder for bilforhandlere

Nyt om nedlukning henover jul og nytår

Læs mere om relevante hjælpepakker

Hjælpepakker - nedlukning henover jul og nytår
Niels Bruun

Niels Bruun

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3078
  • Mobil +45 5213 2388
  • E-mail nibr@di.dk

Relateret