Colourbox
03.03.20 Bilbranchen Nyheder

Tag med Bilbranchen til Silicon Valley

Bilbranchen har i samarbejde med Innovation Centre Denmark lavet et program til en studietur til Silicon Valley i slutningen af maj, som du nu har mulighed for at tilmelde dig.

Tag med Bilbranchen til Silicon Valley og lær af en eksklusiv gruppe af direktører, forretningsudviklere, salg- og eftermarkedsansvarlige mv. Bliv klædt på med den nyeste viden om teknologi og forretningsmodeller i bilverdenen og få adgang til helt særlige netværksmuligheder.

Innovation Centre Denmark hører under Udenrigsministeriet og har til opgave at bistå danske virksomheder med adgang til international viden, netværk, teknologi, kapital og markeder. Med hjælp fra dem har vi nu et spændende foreløbigt program til en studietur til Silicon Valley, som du finder et link til her på siden.

Der er tale om fem dage (inklusiv rejsetid) i uge 22. Vi rejser afsted mandag kl. ca. 12.00 den 25. maj 2020 (på Memorial Day) og lander igen i København fredag den 29. maj 2020 kl. ca. 12.00.

Hovedtemaerne er ny teknologi og nye forretningsmuligheder. Vi skal høre, se og mærke det allernyeste fra dalen. Programmet byder derfor både på gode oplæg samt fem virksomhedsbesøg, herunder bilforhandlere og tech-virksomheder, eksempelvis Waymo og Nvidia.

Prisen afhænger blandt andet af deltagerantal og flypriser, men vil max. udgøre 45.000 kr. Foruden det faglige program og eventuelle speaker fees dækker prisen fly (t/r CPH/SFO), hotel, bus med chauffør samt nødvendig forplejning alle dage.

Tilmelding er bindende og svarfristen er senest  torsdag den 16. marts 2020 kl. 12.00.

Studieturen gennemføres, hvis der er minimum 15 deltagere. Turen er forbeholdt medlemmer af Bilbranchen.

Program (husk at være logget ind)

Se programmet her

Tilmeld dig ved at sende en mail

Skriv til Frederik
Frederik Funder
Skrevet af:

Frederik Funder

Frederik Funder

Frederik Funder

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3572
  • Mobil +45 3166 3857
  • E-mail ffpe@di.dk