Fotokredit: Colourbox

12.11.21 Bilbranchen Nyheder

Informationsmøde: Udnyt din overskudsvarme og energieffektiviser

Energistyrelsen afholder informationsmøder for virksomheder om nye rammer for udnyttelse af overskudsvarme samt tilskud til energieffektiviseringer mv. 29. november og 2. december.

Formålet med informationsmøderne er at give deltagerne en introduktion til den nye aftale om overskudsvarme, herunder muligheden for at opnå afgiftsfritagelse for overskudsvarme i forbindelse med Energistyrelsens kommende energieffektiviseringsordning.

hvervspuljen, samt hvordan det obligatoriske energisyn for store virksomheder aktivt kan bruges af virksomhederne til gavn for den grønne omstilling.

Informationsmøderne er gratis og afholdes mandag den 29. november 2021 på Glostrup Park Hotel og torsdag den 2. december 2021 i Fjernvarmens Hus, Kolding.

Er informationsmøderne noget for dig?
Informationsmøderne henvender sig til virksomheder, fjernvarmeselskaber og energisynskonsulenter, som ønsker at høre mere om mulighederne for at udnytte og modtage ekstern overskudsvarme.

Informationsmøderne henvender sig derudover til virksomheder, som ønsker at blive opdateret på Erhvervspuljen og muligheder for at søge tilskud til energieffektiviseringsprojekter.

Tilmelding og program

Informationsmøde 29. november i Glostrup
Tid: 12:30-15:45 (der vil være let frokost fra kl. 12:00).
Sted: Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, Glostrup
Du finder programmet her.
Tilmelding kan ske ved at sende en mail til: efo@ens.dk.

Informationsmøde 2. december i Kolding (venteliste)
Tid: 12:30-16:00 (der vil være let frokost fra kl. 12:00).
Sted: Fjernvarmens Hus, Merkurvej 7, 6000 Kolding.
Du finder programmet her.
Informationsmødet afholdes i samarbejde med Grøn Energi.
Mødet er pt. fyldt op, men Energistyrelsen tager imod tilmeldinger til venteliste, for at overveje endnu et møde i området. Tilmelding til venteliste foregår via dette link: Informationsmøde for leverandører af overskudsvarme.

Fakta

Det er i politisk aftale om overskudsvarme besluttet, at virksomheder kan opnå afgiftsfritagelse på den del af overskudsvarmen, der leveres fra virksomheder, hvis virksomheder indgår i Energistyrelsens ordning om energieffektivisering. Rammerne for ordningen er beskrevet i bekendtgørelsen til ordningen, som er i offentlig høring fra den 1.-29. november 2021. Du kan finde bekendtgørelsen her.

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold