11.03.21 Bilbranchen Nyheder

Nordisk eftermarkedssamarbejde 2021

Bilbranchen mødtes tidligere på ugen med kollegaer i de nordiske søsterorganisationer, for at tale om eftermarkedet i de respektive markeder. Læs med her i Bilbranchens status på eftermarkedsprojekter fra det nordiske møde.

Tidligere på ugen mødtes medlemmer af det nordiske samarbejde i Nordic Body & Paint Group igen til en status på landenes eftermarkedssituationer og de igangværende projekter, som hver organisation arbejder med. Emnerne gik fra miljøprojekter med genanvendelse af plast på værkstederne i samarbejde med genbrugsstationer og andre aktører til retningslinjer på skadesarbejdet, skadesopgørelsessystemer (som eksempelvis Autotaks og CABAS) samt ad hoc-udviklingsprojekter.

Ud over de samlede møder i løbet af året, giver samarbejdet også anledning til at etablere projekter sideløbende på tværs af landene. Det er med til at inspirere på både makro- og mikroniveau til fælles gavn for søsterorganisationernes medlemmer i de respektive lande.

De nordiske diskussioner er bl.a. også med til at dele viden om politiske initiativer, der styrker rammevilkårene for Bilbranchens medlemmer, såvel som det er med til at inspirere til nye forretningsområder – eksempelvis under emner som de nævnte ovenfor.

I denne uge gav Bilbranchen status på både afsluttede 2020-projekter samt igangværende og kommende 2021-projekter på eftermarkedet. Medlemmer af Bilbranchen kan finde en liste med projekter på eftermarkedet i nedenstående oversigt, som Bilbranchen bragte på banen på NBP-mødet, og du er som medlem altid velkommen til at komme med input til sekretariatet til Bilbranchens fremadrettede arbejde på eftermarkedet.

Eftermarkedsprojekter

Projekter i 2020 og 2021
Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold