Fotokredit: Bilbranchen

03.05.22 Bilbranchen Nyheder

Kom og hør om baggrunden for Bilias succes på Bilbranchens årsdag

Den mangeårige svenske nyvognsforhandler, Bilia, har gennem nytænkning og en unik omstillingsevne formået at genopfinde hele sin forretning.

Bilia AB er en af ​​Europas største bilforhandlere med cirka 150 faciliteter i Sverige, Norge, Luxembourg og Belgien og har en årlig omsætning på 35 mia. svenske kr. For få år siden stod Bilia dog i en truende situation, der kunne have haft stor betydning for virksomhedens fortsatte drift. Men på trods af tidligere og nuværende markedsudfordringer, formår Bilia fortsat at levere stærke resultater.

Således kunne Bilia for nyligt meddele, at de i 2021 havde haft rekordregnskab. Rekordresultatet skyldes først og fremmest, at Bilia i 2021 havde det højeste antal solgte brugte biler nogensinde, ligesom de har øget deres fokus på eftermarkedsservices, f.eks. inden for fælge- og dækopbevaring og genbrug af reservedele. Bilia gik således ind i 2022 med den højeste ordrebeholdning nogensinde – hele 22.755 biler.

Vi får besøg af Bilias CEO, Per Avander, der på Bilbranchens årsdag vil fortælle om Bilias rejse samt syn på den fremtidige udvikling for salg af biler og værkstedsydelser i Norden.

Tilmelding

Tilmeld dig her
Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold