Fotokredit: Bilbranchen

18.04.23 Bilbranchen Nyheder

Forstå en fremtid bestående af elbiler

Stig Morten Nilsen og Per Helge Gumpen kommer til Bilbranchens årsdag og har Norges nyeste salgs- og eftermarkedserfaringer på elbilområdet med sig i bagagen.

Sidste år var fire ud af fem nye solgte biler i Norge elbiler. Til sammenligning var det én ud af fem i Danmark. På hele elbilområdet giver Norge kort sagt det bedste indblik i, hvad der er i vente for den danske bilbranche.

For elbilens fremmarch i vores naboland medfører allerede en lang række strukturelle og indtjeningsmæssige forandringer for især bilforhandlerne, der i stigende grad skal tænke i nye måder at drive deres virksomhed på. Nogle forhandlere udvider deres forretningsområde, andre satser på specialiseringer – ligesom flere kigger på muligheden for at opkøbe eller blive opkøbt af andre.

Vi får på vores årsdag besøg af vores norske søsterorganisation og koncernchefen for én af Norges største bilvirksomheder, som først og fremmest vil give os et indblik i, hvad elbilens udbredelse betyder for forhandlernes indtjening - både i salget og på eftermarkedet.

Samtidig bliver vi klogere på balancen i markedet mellem autoriserede og uautoriserede værksteder og får en status på konsolideringen blandt de norske forhandlere.

Vi glæder os til at byde velkommen til Stig Morten Nilsen og Per Helge Gumpen.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Bilbranchens årsdag 2023 den 11. maj, kan du tilmelde dig her

Tilmeld dig
Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold