Fotokredit: Bilbranchen

24.04.23 DI Bilbranchen Nyheder

Skal kunstig intelligens være den næste digitale investering i bilforretningen?

Bent Dalager fra KPMG vil på Bilbranchens årsdag gøre os klogere på kunstig intelligens og dykke ned i, hvordan teknologien kan blive en håndgribelig digitaliseringsmulighed i bilbranchen.

Kunstig intelligens er på rekordtid blevet det nye digitale eventyr, og for mange virksomheder, herunder mange i bilindustrien, giver det helt nye muligheder at udvikle forretningen på.

Det er nærmest hver dag, at vi i øjeblikket hører om eller opdager måder, hvorpå kunstig intelligens kan forandre både virksomhedernes og forbrugernes hverdag. Men chatrobotter og andre løsninger inden for kunstig intelligens rejser også en lang række etiske og praktiske spørgsmål, man som virksomhed skal være bekendt med.

For at gøre os alle klogere på kunstig intelligens og dens mange potentialer, får vi på Bilbranchens årsdag 2023 besøg af Bent Dalger fra KPMG, som vil dykke ned i mulighederne for en dansk bilvirksomhed og se på perspektiverne for hele bilindustrien.

Bent Dalager er founder og leder af KPMG’s NewTech serviceline med over 90 medarbejdere, der rådgiver om teknologier som AI, RPA og digital transformation samt leverer teknologiske løsninger. Bent er desuden digital vismand i ATVs vismandsråd, han er formand for IT-Branchens Erhvervsdigitaliseringsråd og sidder i Finanstilsynets Fintech Advisor-gruppe.

Vi glæder os til at tage imod ham.

Tilmelding

Tilmeld dig her
Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold