Fotokredit: Colourbox

02.09.20 Bilbranchen Nyheder

ICDP: Forretningsmæssige konsekvenser af flere elbiler

Bilbranchens europæiske samarbejdspartner på analyseområdet, ICDP, fortæller på en række webinarer, hvad elbilernes indtog betyder for bilforhandlernes forskellige forretningsområder. Som medlem af Bilbranchen, er det gratis at deltage.

Frem til foråret afholder ICDP en række webinarer under temaet elbilernes betydning for bilbranchens værdikæde. I første omgang tilbydes to webinarer, som er målrettet skadeschefer, personer involveret i distribution af dele samt ansvarlige for overordnede tendenser og strategi for eftermarkedet.

The impact of BEVs on dealers' crash repair business webinar

Den 15. september kl. 11:00-12:00
Elbilerne har fået deres gennembrud i hele Europa. På trods af de seneste begivenheder forventes væksten fremover stadig at være betydelig. ICDP vurderer, at den stigende bestand af elektriske køretøjer kan påvirke hele bilens værdikæde negativt, og opfordrer aktørerne til at være godt forberedt.

På dette webinar vil ICDP gennem en kombination af modellering og kvalitative vurderinger se på konsekvenserne af elbilernes udbredelse, herunder trusler og muligheder for værksteder og branchen som en helhed i de kommende år.

The impact of BEVs on dealers' crash repair business webinar

Læs mere om webinaret

Parts distribution: the impact of changing vehicle technology webinar

Udskudt: Foreløbigt til den 29. september 2020 kl. 11:00-12:00.
Teknologiske fremskridt inden for især elektrificering og tilslutningsmuligheder, påvirker ikke kun den nye bil, men har også store konsekvenser for eftermarkedet og for reservedelsvirksomheden. Antallet, arten, prisen og kompleksiteten af ​​de dele, som en bil forventes at få brug for igennem dens levetid, ændrer sig. Det kan påvirke udbuddet af tilgængelige reservedele til eftermarkedet, antallet af leverandører, samt selve distributionskanalerne, der bringer dem til værkstedet.


På dette webinar vil ICDP komme med deres bud på de vigtigste teknologirelaterede spørgsmål, som reservedelsvirksomheden står over for. Eksempelvis, hvad betyder den voksende andel af elektronikkomponenter, der er afhængige af ​​OEM- eller OES-styret software for at fungere?

Parts distribution: the impact of changing vehicle technology webinar

Læs mere om webinaret

Du kan tilmelde dig via linket nederst på siden. Bemærk, at begge webinarer foregår på engelsk.

Relateret indhold