Fotokredit: Colourbox

09.02.21 Bilbranchen Nyheder

Webinar: Få digitaliseringstricks af amerikanske bilforhandlere

På tre webinarer i denne uge kan du få inspiration til udviklingen af den digitale kundeoplevelse i forhandlerleddet. Tre amerikanske bilforhandlere fortæller om nye måder at arbejde med onlinesalg, fysiske showrooms og kundetilfredshed på.

Der tales meget om online bilsalg, og coronarestriktioner har rundt om i verden gjort det mere aktuelt end nogensinde. Bilbranchen har været i dialog med det amerikanske softwareselskab Roadster, om hvordan de hjælper med at transformere den digitale kundeoplevelse hos især amerikanske bilforhandlere.

Roadster mener, at have fundet opskriften på, hvordan bilkunder gerne vil handle bil og produktiviteten i salgsprocessen samtidig øges. De ønsker, at flere forhandlere kan lære af de erfaringer udviklingen af deres værktøj har kastet af sig.

Eftersom det års NADA konference, som starter i dag (tirsdag den 9. februar), afholdes virtuelt pga. restriktioner, har Roadster bedt tre bilforhandlere, som de samarbejder med, om at dele deres ’best practices’ om tre forskellige emner på en række webinarer i denne uge.

På webinarerne kan du høre de tre amerikanske bilforhandlere, heriblandt Brian Benstock fra Paragon Honda, der bl.a. har været oplægsholder på Bilbranchen årsdag, med egne ord fortælle, hvordan de har formået at styrke forretningspotentialet og optimere kundeoplevelsen ved at udnytte mulighederne i Roasters omnichannel løsning.

Webinarerne afholdes på engelsk med en ekstern moderator. De foregår live via Zoom, og der lægges op til en inkluderende dialog med forhandlerne, så der vil være gode muligheder for at stille spørgsmål undervejs.

Tirsdag den 9. februar kl. 20:30
Remote Selling
Jarred Black, Larry H. Miller Toyota Boulder.

Onsdag den 10. februar kl. 20:30
In-Store Efficiency
Kurt Shadduck, Pacifico Mazda Hyundai.

Torsdag den 11. februar kl. 20:30
Customer Satisfaction
Brian Benstock, Paragon Honda/Paragon Acura.

Webinarerne er gratis og åbne for alle. Du kan tilmelde dig dem enkeltvis via linket nedenfor. Herefter modtager du en e-mail med et link til det eller de webinarer, du er tilmeldt.

NADA 2021 - Recharge: Learn

Tilmeld dig
Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold