Fotokredit: Dansk Metal
18.05.20 Bilbranchen Nyheder

Få gode råd til at undgå smitte med COVID-19 på værkstedet

Bilbranchen og Dansk Metal har samlet et udpluk af de mange gode tiltag, værkstederne har indført rundt om i landet for at hindre smitte med COVID-19.

Mens der fortsat er alt for stille i salgsafdelingen, er der anderledes travlt på værkstederne i branchen. Det betyder daglig kontakt til både mange kolleger og kunder. Bilbranchens virksomheder har været dygtige til hurtigt at efterleve Sundhedsmyndighedernes retningslinjer og samtidig fundet gode brancheløsninger for at sikre, at det er trygt for både medarbejdere og kunder at få serviceret bilen.

Vi har sammen med vores kolleger i Dansk Metal samlet de mange gode ideer og løsninger i et ”idékatalog”, hvor I kan få inspiration fra kollegerne i branchen og et par tips til, hvordan I samarbejder om at sikre et sundt arbejdsmiljø under COVID-19. Vi har også udarbejdet en plakat med eksempler på kontaktpunkter i en bil som f.eks. dørhåndtag og rat, som det er særlig vigtigt at spritte af for at undgå at udbrede smitte med corona-virus.

Få hjælp til at håndtere coronavirus/COVID-19
Der er rigtig meget virksomhederne skal forholde sig til under COVID-19. Husk, at I som medlem af Bilbranchen og DI kan finde information om konkret medlemsrådgivning, nyheder og links til bl.a. Sundhedsstyrelsen her på siden. Følg også med på bil.di.dk, hvor Bilbranchen løbende lægger branchespecifikke artikler ud om COVID-19. Bilbranchens sekretariat står også klar til at hjælpe med spørgsmål.

Download idékatalog

Idékatalog

Download plakat

Kontaktpunkter på bilen
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold